3D-wanddecoratie

3D-wanddecoratie

Wandrek

(06)Dit is een wanddecoratie en wandrek tegelijk.Het is een rek in een rond model waar vier kleine plateaus in zijn aangebracht.Gebruik dit wandrek om leuke kleine decoratieve objecten in te plaatsen.

naar de website

Abstract Carola

Een prachtige sfeervolle 3D metalen wanddecoratie met prachtig bewerkte elementen.De decoratie is gemaakt van hergebruikte materialen en daarna beschilderd en mooie warme kleuren zodat het exemplaar goed tot zijn recht komt in een modern ingerichte woonkamer.

naar de website

Midsummer

Een schilderij met een afbeelding van bloemen zoals rode klaprozen en andere kleine witte bloemen hebben altijd wel een positieve uitstraling in het interieur.Ook dit vierkante canvasschilderij past wel in bijna elke soort woninginrichting.

naar de website

Tree of Live

Ook dit prachtige kunstschilderij is gemaakt door Ines. Zij is echt de specialist in het maken van abstracte werken.Let maar eens op de bijzondere kleuren die zij heeft gebruikt.

naar de website

Grote Wanddecoratie

Een bijzonder mooie en opvallende kleurrijke metalen wanddecoratie met een afmeting van 158 X 104 centimeter.Bestel deze mooie decoratie in de webwinkel van Dekogifts en bekijk direct de andere leuke woonaccessoires.

naar de website

Kleine ronde Spiegel

Hier ziet U een kleine ronde spiegel met een brede 3D houten rand.De stukjes hout van de sierrand zijn er met de hand ingelegd.Deze spiegel is van het Bijzondere Spaanse woonmerk LaForma.

naar de website

Papegaai Muurdecoratie

Een kleine kleurrijke muurdecoratie in de vorm van een ijzeren papegaai.Het is een handgemaakt exemplaar en beschilderd met mooie moderne kleuren.

naar de website

Kudde Olifanten

Hier ziet U een hele grote metalen wanddecoratie in de vorm van een kudde olifanten.De wanddecoratie is bijna anderhalve meter groot.

naar de website

By-Boo Ox Skull

Een mooi nagemaakte schedel van een os.Het is een exemplaar van kunststof en is in twee verschillende kleuren te verkrijgen.

naar de website

Summer Vibes

Om dit schilderij te maken moet men wel geduld hebben en precies te werk gaan.De kunstschilder heeft hier heel geduldig honderden kleine gekleurde cirkels geschilderd.Dat heeft hij met de beste soort acrylverf gedaan.Dit mooie opvallende werk komt het beste tot zijn recht in een zeer moderne woninginrichting.

naar de website

Aquarium

Geen aquarium maar toch vissen in huis.Dat kan met dit prachtige abstract geschilderd kunstschilderij.De kunstschilder heeft verschillende mooie kleuren gebruikt.

naar de website

Kunstwerk

Dit is echt een prachtig kunstwerk.Het lijkt zo eenvoudig.Een paar lucifers en een deel van een ritssluiting en dan vooral de fel blauwe achtergrondkleur.Dit mooie werk past het beste in een modern ingerichte woning.

naar de website

J-Line Spiegel

(06)Deze grote spiegel in de vorm van een hert is van het bijzondere Belgische woonmerk J-Line. De wandspiegel heeft een afmeting van 118 X 117 centimeter.

naar de website

Sierlijke Afbeelding

Door de vele mooie heldere kleuren en de sierlijke vormen is dit een heel mooi en modern kunstschilderij geworden.Voor liefhebbers van kleurrijke schilderijen is dit een absolute topper.Ook dit prachtige werk is gemaakt door de top-kunstenares Ines.Uiteraard heeft zij haar werk gesigneerd.

naar de website

Abstract Centauris

Een bijzonder mooie en aparte wanddecoratie.Dit exemplaar bestaat uit een aantal half open cirkels.Een deel van de cirkels is bewerkt en een gedeelte is helemaal glad.Let eens op de mooie kleuren van deze wanddecoratie.

naar de website

Boom met Vogels

Wanddecoratie Boom met vogels.In dit geval is het een kale boom zonder bladeren.Dit is ook een leuke wanddecoratie voor in de veranda.

naar de website

By Boo 3D

(06) Als het bijzonder is zal het wel van het woonmerk By-Boo zijn.Het is een prachtige zwarte 3D wandobject in de vorm van een skull

naar de website

True Colors

Hier ziet U weer zo,n prachtig kleurrijk kunstschilderij gemaakt door Ines.Het werk bestaat uit honderden kleine gekleurde streepjes die de kunstenaar in een bepaald patroon op het canvasdoek heeft aangebracht. Supermooi en heel modern.

naar de website

By-Boo Wit Paneel

(06)Een groot vierkant By-Boo houten wandpaneel van 90 X 90 centimeter.By-Boo is een Nederlands meubelmerk met een landelijk karakter.

naar de website

Rode Wanddecoratie

Wanneer deze rood geschilderde wanddecoratie bij U aan de muur hangt zal hij direct bij iedereen opvallen.Dat komt natuurlijk door de kleur maar ook door mysterieuze aspecten welke de kunstenaar heeft aangebracht op dit eerste klas kunstwerk.

naar de website

Driehoekjes

Dit prachtige 3D wandobject is tot stand gekomen door een groot aantal kleine metalen driehoekjes aan elkaar vast te lassen.Het resultaat is een groot 3D-Object van bijna anderhalve meter breed met een hippe moderne uitstraling.

naar de website

Abstract Murcia

Hier ziet U een wonderschone rechthoekige metalen wandobject met veel verschillende moderne kleuren.Het wandobject is tot stand gekomen door een groot aantal kleine stukjes metaal vast te maken op een rooster.De stukjes metaal zijn ten dele bewerkt op steeds weer een andere manier.Het resultaat is een prachtig 3D kunstobject van ongekende klasse.

naar de website

Complementary

Hier ziet U een prachtig modern abstract kunstschilderij gemaakt door Irina. Zij heeft een duidelijke eigen schilderstijl ontwikkeld waardoor haar werken direct zijn te herkennen. Ook Irina biedt haar werken exclusief via kunstvoorjou.nl te koop aan.

naar de website

Kudde Paarden

Dit is een erg leuke wanddecoratie voor een paardenliefhebber.Het is een kudde galopperende paarden.Misschien ook een leuk exemplaar om cadeau te geven.

naar de website

Set van Drie

(06)Hier ziet U een set van drie rechthoekige wandspiegels met een grote opstaande rand.De rand van de spiegels zijn koperkleurig en de uitstraling is echt sfeervol.

naar de website

Hertenhoofd By-Boo

(06)Een erg leuk en decoratief hertenhoofd gemaakt voor een groot gedeelte met jute.Het is een exemplaar van het landelijke woonmerk By-Boo.

naar de website

Kleurrijk Drieluik

Het lijkt wel of er een kleurenexplosie heeft plaatsgevonden op dit canvas drieluik schilderij.Het is een kleurrijk geheel met een supermoderne uitstraling.

naar de website

Abstract Carola

Hier ziet U weer een mooie en abstracte 3D metalen wanddecoratie uit de collectie van Dekogifts. Heeft U toch liever een andere vorm of kleur kijk dan eens op de website waar U een grote keuze heeft uit metalen wanddecoraties en andere woondecoraties.

naar de website

Wanddecoratie Olijfboom

Een metalen boom als wanddecoratie komt best veel voor.Dit is een olijfboom en ook gemaakt van metaal.Het is een erg leuk exemplaar ook om eventueel cadeau te geven.

naar de website

J-Line spiegel Sole

Dit prachtige exemplaar is meer een wanddecoratie dan een spiegel.Het is een model van het Belgische woonmerk J-Line.

naar de website

Wanddecoratie Boom

Wanddecoratie metaal boom. In dit geval is het een grote treurwilg van 120 X 90 CM. Het is een prachtig en opvallende decoratie.

naar de website

Korenveld

Kijk de kleine blauwe en witte bloemetjes een vrolijk staan tussen de koren op dit anderhalve meter grote kunstschilderij.Het is een acrylverf-schilderij gemaakt door Ines.

naar de website

Ossenhoofd 68 CM

(06)In bepaalde interieurstijlen is een ossenschedel een prachtige wanddecoratie.Uiteraard is dit geen echte schedel.

naar de website

Skyline op Canvas

Dit is weer zo,n prachtige skyline-schilderij geschilderd door de kunstschilderes Ines.Zij heeft zoals wij van haar gewend zijn heel veel felle moderne kleuren gebruikt.Het is een prachtige 3D-wanddecoratie geworden met een moderne uitstraling.

naar de website

Boom Toledo

Een realistisch nagemaakte boom als wanddecoratie wordt altijd wel gewaardeerd in het interieur.Ook deze prachtige boom welke geheel met de hand is vervaardigd.

naar de website

Spiegel 140 X 85 CM

(06)Deze hele grote spiegel bestaat uit honderden kleine vierkante en rechthoekige stukjes spiegel welke allen aan elkaar zijn vastgemaakt.Doordat de spiegeltjes boven en onder elkaar vastzitten heeft het geheel een 3D effect gekregen.Uiteraard past deze grote spiegel het beste in een modern interieur.

naar de website

Label 51 Paneel

(06)Een zwaar en robuust vierkant houten wandpaneel van het woonmerk Label-51.Het is een mooi bewerkt paneel van 60 X 60 CM.

naar de website

Gekleurde Haan

Een prachtige vierkante muurdecoratie met een afbeelding van een mooi gekleurde haan.Het is een canvasdoek beschilderd met acrylverf.Dit prachtige kunstwerk past in bijna elke interieur.

naar de website

Frida Oskar Sisters

Een prachtig mooi fris vierkant canvasschilderij met een moderne figuratieve voorstelling.Ook dit mooie werk is te herkennen als een Ines-schilderij.Dat is onder andere te zien aan de aparte kleuren welke zij gebruikt voor haar 3D-abstracte-schilderijen.

naar de website

3D-Kunstschilderij

Hier ziet U een prachtig geschilderd 3D-kunstschilderij.Het is een schilderij welke in abstracte vorm is geschilderd door een echte Nederlandse top-kunstschilder met al heel wat jaren ervaring.Dit kunstwerk past het beste in een moderne omgeving.

naar de website

Set van Twee

Deze prachtige en opvallende handgemaakte 3D wanddecoratie bestaat uit twee bij elkaar behorende delen.De delen zijn verschillend van afmeting.Let vooral eens op de prachtige kleuren die de kunstenaar aan het object heeft gegeven.

naar de website

Bridge to Nowhere

Als dit geen echte kunst is. Let U eens heel goed op de prachtige kleuren die de kunstenaar heeft gebruikt.Het betreft hier een abstract geschilderde brug met stad op de achtergrond.Helemaal achteraan zakt de zon langzaam achter de hoge gebouwen weg.

naar de website

Uil op Tak

Kijk hier eens wat een mooie kleurrijke wanddecoratie dit is.Het is een uil op een tak.Deze decoratie is helemaal met de hand gemaakt en daarna beschilderd.Werkelijk een prachtig exemplaar.

naar de website

Grote Wandspiegel

Gebruik ook eens een mooie spiegel als wanddecoratie in de woonkamer.Hier ziet U een prachtig exemplaar van het Spaanse meubelmerk LaForma. Het is een spiegel met een aparte 3D rand welke is gemaakt met een groot aantal gerecyclede stukjes teakhout.Deze spiegel heeft een afmeting van 120 X 80 centimeter.

naar de website

Boom Baneo

Dit is een mooie grote handgemaakt metalen boom als wanddecoratie voor een modern interieur.Zowel de kleuren als de vorm zijn werkelijk prachtig.

naar de website

3D-Art Schilderij

Een prachtig 3D-Art schilderij met een afbeelding van twee tulpen.Deze zijn prachtig en realistisch geschilderd.De kunstschilder heeft hiervoor de beste Italiaanse acrylverf gebruikt zodat de kleuren tientallen jaren mooi en helder blijven.

naar de website

Stralende Ster

Hier ziet U een wanddecoratie in de vorm van een stralende ster.Het is een prachtig exemplaar met een sterk 3D uiterlijk. Deze wanddecoratie hoort thuis in een modern ingerichte woning.

naar de website

Olifant

Er zijn nog steeds heel veel mensen die een wanddecoratie met een afbeelding van een olifant willen hebben in de woonkamer of andere kamer.Dit is een voorbeeld van zo,n wanddecoratie.

naar de website

Black Beauty

Op deze afbeelding ziet U dat een prachtig kunstschilderij ook goed past in de slaapkamer.Het is een abstract geschilderd werk met de kleuren zwart en wit.

naar de website

LaForma Spiegel

(06)Hier ziet U een LaForma 3D-wandspiegel met een massief teakhouten sierrand.

naar de website

Dream

De kunstschilder heeft op dit doek een groot aantal witte en zwarte vlakken geschilderd in hoekige vormen.Het is daardoor een heel opvallende muurdecoratie geworden.

naar de website

Drie Olifanten

Een mooi groot kunstschilderij met een afbeelding van drie olifanten.De kunstschilder heeft hiervoor een aantal mooie fantasiekleuren gebruikt waardoor het een moderne wanddecoratie is geworden.

naar de website

Happy Dandelions

Een heel opvallend vrolijk en kleurrijk kunstschilderij.

naar de website

Label 51 Wandklok

(06)Dit is wandklok wood van het Nederlandse woonmerk Label 51. Het is een ronde klok gemaakt van massief acaciahout.Behalve een wandklok is het ook een prachtige wanddecoratie.

naar de website

Kleine Treurwilg

Deze treurwilg is niet zo groot maar wel even mooi als de grotere treurwilg.

naar de website

Carmen

Dit is weer een voorbeeld hoe kunstschilder Zenon een prachtig kunstwerk kan maken met heel weinig verschillende kleuren.Het is een abstract schilderij geworden waarbij U zelf uw fantasie kan laten gaan om hier een betekenis aan te geven.De kunstschilderijen van Zenon zijn te zien en te bestellen in de online galerie Kunstvoorjou.nl

naar de website

Selina LaForma

(06)Deze moderne muurspiegel bestaat uit een groot aantal kleinere ronde spiegels welke allemaal aan en op elkaar zijn bevestigd.Hierdoor is een sterk 3D effect ontstaan.Het is dus niet alleen een mooie muurspiegel maar ook een muurdecoratie.

naar de website

Figuratief Schilderij

Een prachtig anderhalve meter groot 3D-figuratief kunstschilderij.Het is een schilderij met een aantal abstract geschilderde figuren in hele mooie kleuren.

naar de website

Opengewerkte Cirkels

Een hele leuke en bijzondere wanddecoratie welke bestaat uit een aantal opengewerkte cirkels.Deze draadcirkels zijn dan ook weer voorzien van een koperkleurige kern.Het geheel is vervaardigd uit hergebruikt ijzer.

naar de website

Ballet Danseres

Dit is een prachtige abstracte wanddecoratie voor een ballet-liefhebber.Het is een vierkant schilderij van 80 X 80 centimeter en de kleuren zijn hoofdzakelijk rood, oranje en blauw.

naar de website

Abstract Rond

Hier ziet U een aparte 3D ronde wanddecoratie gemaakt van een aantal kleine stukjes gerecycled metaal.De kunstenaar heeft de decoratie in ronde vorm gemaakt.De stukjes metaal zijn later nog met de hand beschilderd.

naar de website

Jazz

Hier ziet U een prachtige wanddecoratie met een aantal muziekinstrumenten als afbeelding.Het is een abstract geschilderd werk van de kunstenares Irina. Zij heeft dit geschilderd met acrylverf op canvasdoek.

naar de website

Frans Terras

Deze leuke wanddecoratie wordt in de woonkamer maar ook wel eens in de veranda gebruikt.Het is een wanddecoratie waar je echt een vakantiegevoel van krijgt.

naar de website

Metalen Skyline

Hier ziet U een metalen wanddecoratie in de vorm van een skyline van een grote stad.

naar de website

Towerliving Paneel

(06)Een prachtig en heel apart Toverliving Wandpaneel gemaakt van hout.Het paneel stel een raam voor met twee houten luiken.Het is echt een geweldig exemplaar.

naar de website

Dragoflies

Wat dacht U van deze stijlvolle wanddecoratie met libelle`s. Het is een prachtig handgemaakt exemplaar van bijna een meter breed.

naar de website

Solitary

Op deze afbeelding ziet U een voorbeeld van een wanddecoratie en meubels.Wanneer deze goed bij elkaar passen maakt het de inrichting perfect.

naar de website

Vibrant City

Een prachtig geschilderd skyline schilderij van anderhalve meter breed.Het is heel kleurrijk schilderij met een supermoderne uitstraling.Dit mooi 3D-skyline schilderij zou ook heel goed passen als muurdecoratie op een modern kantoor.

naar de website

Spiegel 80 CM

Hier kijkt U naar een spiegel en wanddecoratie tegelijk.Het is een rond model spiegel met een doorsnede van 80 centimeter.Extra opvallend is de dikke 3D rand welke is gemaakt van stukjes gerecycled teakhout.

naar de website

Audrey Hepburn

Dit is een prachtig abstract geschilderd portret-schilderij van Audrey Hepburn.Het doek is geschilderd met dikke klodders acrylverf waardoor er een extra 3D-effect is ontstaan.

naar de website

3D Ronde Spiegel

(06)De perfect geslepen 3D sierrand van deze grote ronde muurspiegel is ook van glas.Het is een bijzonder mooie en aparte 3D wandspiegel van het woonmerk Kare-Design.

naar de website

Negen-Luik

Dit mooie en vooral subtiele stijlvolle kunstschilderij is gemaakt door kunstenares Ines.Het schilderij bestaat uit negen delen en hebt een modern uiterlijk.Een wanddecoratie als deze zal direct bij iedereen heel erg opvallen wanneer deze bij U in de woonkamer hangt.

naar de website

Summer in the City

Een bijzonder mooi vierkant kunstschilderij met een afbeelding van een straat in een stad.Aan het einde van de straat ziet U twee mensen wandelen.Het is een abstract geschilderd werk waarbij de zijkanten van het paneel zijn mee geschilderd.Dus er hoeft geen sierlijst om.Het schilderij kan direct na aankoop opgehangen worden.

naar de website

Abstract Schilderij

Hier ziet U een groot abstract kunstschilderij gemaakt door de Nederlandse kunstschilder Zenon Emmanuel.Deze kunstschilder schildert meestal werken met hooguit drie kleuren.Deze keer heeft hij een kleurrijk 3d-schilderij gemaakt.

naar de website

Audrey Hepburn Stijlvol

Hier heeft de kunstschilder het portret van Audry Hepburn echt op een hele stijlvolle manier geschilderd.Het is een vierkant canvasschilderij welke makkelijk te combineren is in vrijwel elke woninginrichting.

naar de website

3D Top-Schilderij

Dit prachtige vierkante 3D-Top-schilderij is geschilderd door de kunstschilderes Ins.Zij is staat bekend om haar werken met vele kleuren.Ook heeft zij veel skyline-schilderijen gemaakt.Het is echt een bekende kunstschilder geworden en verkoopt haar prachtige schilderijen over de hele wereld.

naar de website

LaForma Wanddecoratie

(06)Hier ziet U een hele aparte metalen wanddecoratie van het Spaanse woonmerk LaForma. Het is een soort frame waar heel fijn metaaldraad in op is gespannen.Deze wanddecoratie heeft een doorsnede van meer dan een meter.

naar de website

Vierluik Schilderij

Dit zeer opvallende schilderij bestaat uit vier delen.Het vierluik-schilderij is zo opvallend omdat de gezichten bestaan uit een paar dunne witte lijnen op een donkere achtergrond.Door de eenvoud van de witte lijnen heeft het werk juist een stijlvol uiterlijk gekregen.

naar de website

Opvallend rood

Dit is een heel opvallend hoofdzakelijk rood geschilderd kunstschilderij.Het is een abstract geschilderd werk met een supermoderne uitstraling.Heeft U een woonkamer met bijvoorbeeld witte en zwarte hoogglans meubelen dan past dit kunstschilderij daar perfect bij.

naar de website